Home | Coating

Coating [vervolg]

Een coating is een zeer slijtvaste bekleding die zowel horizontale- als verticale oppervlakken een optimale bescherming biedt. De populaire antislip-variant wordt veelvuldig toegepast op onder andere bedrijfsvloeren, balkons en galerijen. Kunststof vloerafwerkingen zijn in verschillende samenstellingen toe te passen. Zo is het mogelijk een oppervlak op afschot te brengen door middel van een vloermortel op basis van epoxy-cement op verse ondergronden.
Op een bestaande ondergrond wordt acrylaat, polyurethaan, of epoxy bindmiddel toegepast, waarna hemelwater beter wordt afgevoerd.
Vloermortel in de vorm van een epoxy, acrylaat of polyurethaan vloersysteem heeft afdoende laagdikte waardoor oneffenheden in het oppervlak kunnen worden hersteld. Onvoldoende gedilateerde ondervloeren kunnen tevens worden voorzien van een scheuroverbruggend polyurethaan of acrylaat vloersysteem.

Om u wegwijs te maken in het brede scala aan mogelijkheden beschikt Serflex over materiaal-, kleurmonsters en technische specificatiebladen van de verschillende leveranciers. Op die manier kunnen de voordelen van de verschillende systemen onderling worden vergeleken om tot een juiste keuze te komen.

Productinformatie Coating

Bekijk ons werk:
 
 Home        Contact


Leveranciers:

© Copyright 2005 Serflex Techniek

Algemene voorwaarden - Disclaimer