Home | Lekkagebestrijding | Lekkagebestrijding [vervolg]

Productinformatie Lekkagebestrijding

Bij lekkagebestrijding wordt met de volgende producten gewerkt:

Renothan DT (merk: Prokol);
een onderhoudsarm dakbedekkingproduct op basis van vloeibare, flexibele polyurethanen. Vanwege haar elasticiteit kan dit product naadloos en scheuroverbruggend, naar gelang de situatie met of zonder wapeningweefsel, worden aangebracht. Ander kenmerk van dit product is de zeer damp-open eigenschap waardoor blaasvorming vanuit de onderliggende lagen volledig is uitgesloten. Bij renovatieprojecten kan het Renothan-systeem in veel gevallen rechtstreeks over oude dakbedekking worden aangebracht wat kostenbesparend werkt en waardoor elk risico op lekkage wordt uitgesloten.

Igolflex vloeibare rubber bitumen (merk: Sika);
een flexibele coating welke in een tot enkele millimeters dikke laag kan worden aangebracht voor bescherming en afdichting van o.a. beton en metselwerk. Is ook geschikt om ondergronds te gebruiken voor bijvoorbeeld kelders en funderingen of om als waterdampdicht membraan te fungeren onder tegelvloeren en objecten als zwembaden en waterzuiveringen.

Sikadur 31 epoxylijm met hypalon slabbe (combiflex voeg)
(merk: Sika);
dit product met poriëndichtende eigenschappen kent vele gebruiksmogelijkheden en wordt toegepast voor het verlijmen van beton, staal, aluminium, polyester, epoxy, glas, holonite, tegels en steen. Vanwege de uitstekende hechtingscapaciteit biedt het product een hoge slagvastheid en weerstand tegen afschuiven.

Sika Top Seal 107 waterdichte flexibele minerale wandafdichting (merk: Sika);
biedt betonconstructies bescherming tegen de inwerking van zoutaanslag op beton, cementmortel, muurwerk en staal. Wordt ook toegepast bij reparatie van door zoutaanslag beschadigde betonoppervlakken, bij afdichting van waterreservoirs of buitenmuren van kelders bij nieuwbouw en het achteraf afdichten van binnenmuren van kelders tegen binnendringend water.

Terug naar Lekkagebestrijding

 
 Home        Contact


Leveranciers:

© Copyright 2005 Serflex Techniek

Algemene voorwaarden - Disclaimer